Ja disponible la nova revisió del GDS (8.0.25)

19 Febrer 2021

Aquesta setmana s'ha anunciat la publicació de la revisió 8.0.25 del programa GDS, la qual pot descarregar-se des de la web http://www.gdsystem.net/webv2/es/descarga-gds/ . Poden consultar-se les millores introduïdes des de la versió 7.0.35 en el següent enllaç.

Pels ususaris de la versió 8.0 l'actualitzacó és gratuïta i només cal iniciar al programa després de la instal·lació.
Pels usuaris de versions anteriors (des de la 3.0 a la 7.) sempre s'ha d'iniciar el GDS després dela instal·lació. D'aquesta manera el programa identifica la base de dades de la versió anterior i la converteix a la nova revisió. El Programa sol·licita que hom es registri, la qual cosa es pot fer directament des del programa i el pagament es fa mitjançant qualsevol targeta de crèdit o dèbit a través de Paypal, per major seguretat.
El preu pels usuaris de la versió 7.0 és de 49€ i pels usuaris de les versions anteriors o nous usuaris és de 88€.

Els responsables del programa aviden que "Al descargar el instalador del GDS es probable que le aparezca un mensaje indicando que no se puede instalar (Por ejemplo en Windows 10: Windows protegió su PC. SmartScreen de Windows Defender impidió el inicio de una aplicación desconocida...). Puede pulsar con tranquilidad el mensaje que dice 'Más información' y después 'Ejecutar de todas formas'. Esto se debe a que estamos en el trámite de certificación y, el sistema operativo no la encuentra. Le garantizamos que la descarga es segura."

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top