Avantatges de fer-te soci

Més estalvi

Podrà accedir a les nostres activitats, cursos i tallers de manera gratuïta o gaudint d’importants descomptes, a més de rebre la nostra revista Paratge sense cap cost addicional.

Més participació

Podrà participar en els seminaris i grups de treball, a més d’accedir a les recerques genealògiques i resultats obtinguts dels buidatges i projectes realitzats.

Equip de digitalització

Podrà disposar d'un equip de digitalització.

Més avantatges

Obtindrà el seu carnet personalitzat i podrà gaudir de tots els avantages que es van incorporant, com el CARNET RECERCAT.

 

 

  • Els socis de la SCGHSVN poden accedir a totes les activitats, cursos i tallers de manera gratuïta o gaudint d’importants descomptes, a més de tenir l’opció de participar en els seminaris i grups de treball, accedir a recerques genealògiques i resultats obtinguts dels buidatges i projectes realitzats.
  • Els socis reben anualment la revista Paratge, centrada en les disciplines de l’entitat, sense cap cost addicional. També poden publicar els seus estudis – si compleixen els requisits demanats – a la revista.
  • Els socis reben semestralment, per correu electrònic i en format pdf, el Butlletí de l’entitat, amb articles, curiositats, resultats d’investigacions i divulgació d’activitats realitzades per l’entitat, i també poden participar-hi.
  • Els socis disposen d'un espai d’intercanvi d’informació sobre les disciplines de l’entitat, a través d'un fòrum que els hi permet recuperar converses anteriors, fer cerques d'assumptes d'interès i en tot moment disposar d'un canal de comunicació per compartir-hi dubtes i neguits.
  • Els socis tenen a la seva disposició un equip de digitalització de documents.
  • Els socis disposen d'una biblioteca de refència composada per més de 700 exemplars centrats en les disciplines de l’entitat.
  • Els socis obtenen el carnet Recercat, la xarxa catalana de cultura i recerca de forma gratuita.
  • Els socis reben comunicacions a través del seu correu electrònic de totes les activitats que la SCGHSVN organitza. En el cas de que no sigui així, sisplau, comuniqueu-ho a la secretaria Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Apunta't!

Per només 62€ / any!

Quota repartida en dues mensualitats de 31€ cadascuna, una al gener i l'altre al juliol (semestral)
Apunta't!

 

Dona't d'alta 

 

Accedeix

Gaudeix de les nostres activitats

Consulti totes les activitats de la societat com formacions, cursos i d'altres.
Accedeix
 

 

Top
Aquesta pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continues navegant considerem que acceptes l'ús de cookies. Més detalls…