Valoracions Diada de la Societat 2009

El passat dissabte 13 de juny de 2009 la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària (SCGHSVN) va celebrar la DIADA DEL SOCI coincidint amb les portes obertes de l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). Centrant tots els seus esforços per tancar un any de festeig amb el 25é aniversari, es van voler donar a conèixer de manera amena i distesa les nostres disciplines, donant protagonisme al soci.
Durant tot el dia (de 10 del matí a 7 de la tarda) es va poder veure una petita exposició titulada Passió pels escuts! I que pretenia acostar algunes de les nostres disciplines a tots els socis i visitants. A més a més d’aquesta exposició es programaren, durant tot el mati (de 10:30 a 13h) un conjunt de xerrades per presentar de forma breu les diferents disciplines que defineixen la nostra Societat. Dins aquest horari també s’organitzaren dues presentacions de llibres recents, dels autors Jaume P. Sayrach i d’en Carles Cardoner.

També es va animar a tots els membres de la SCGHSVN ha participar en la diada podent presentar els seus treballs / recerques personals, donant així l’oportunitat de mostrar els seus estudis / investigacions. Finalment, entre totes les activitats que es varen programar, cal destacar una proposta innovadora que va resultar tenir un gran èxit: les activitats per nens. A través de tallers i jocs els més petits van poder endinsar-se en totes les disciplines que abraça la SCGHSVN.

Novament, aquest any es van oferir activitats per nens, amb noves propostes i jocs per tal que els més petits i, potser no tant petits, descobrissin les nostres matèries i disciplines més afins. Cal mencionar que ha estat tot un èxit d’assistència i de gran
atracció per a tots els visitants.

Programa Diada 2009

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top