Els estudis genealògics que s’ofereixen des de la SCGHSVN als seus associats prové d’un dels grups de recerca més actius que hi ha, el qual facilita la CONSULTA D'ESTUDIS GENEALÒGICS JA REALITZATS, publicats en llibres i revistes, o facilitats per investigadors genealògics.

Els seus membres es dediquen a introduir nous arbres genealògics publicats i a fer el tractament de les dades dels genealogistes que facilitin les seves investigacions. Entre d’altres, hi ha les recerques realitzades pel grup de Monumenta Genealogica Cataloniae de l’arxiu parroquial de Sant Cebrià de Valldoreix i de Santa Maria de Campanyà amb més de 12.000 persones.

La base de dades actual compta amb més de 25.000 persones i va augmentant a mesura que més genealogistes aporten les seves investigacions i les comparteixen amb la resta de socis i sòcies de la Societat, i també a mesura que es van introduint més investigacions aparegudes en llibres i revistes. És per tot això que us animem a COMPARTIR LES VOSTRES RECERQUES. Fer una aportació és molt senzill:

a) COMPARTIR LES VOSTRES RECERQUES. Si has realitzat genealogies de la teva família o d’alguna altra i la vols compartir, envia’ns un arxiu gedcom amb les dades i les penjarem a l’entorn privat per a consulta per a tots els nostres associats. Per saber com fer-ho accedeix a l’apartat de socis i t’ho expliquem.

b) ARBRES GENEALÒGICS EN PUBLICACIONS. Si coneixes algun llibre, revista o publicació amb informació genealògica, fes-nos-ho saber o fes-nos arribar una còpia (fotocòpia o escanejat) del fragment.

La base de dades dels ESTUDIS GENEALÒGICS és accessible per a tots els socis i sòcies, excepte aquella informació relativa a persones que hagin nascut o mort fa menys de 100 anys.

 

 


 

Genealogies Publicades

Secció d'accés restringida als socis.

Accedeix


 

Genealogies Enxarxades

Secció d'accés restringida als socis.

Accedeix

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top