Valoracions Diada de la Societat 2011

Un any més la SCGHSVN va fer coincidir les Portes Obertes de l’Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) amb la seva Diada, aquest any dedicada a la “Genealogia familiar: Els nostres records”. Des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda es programaren presentacions de recerques per part d’alguns dels nostres socis, curiositats del primer buidatge dut a terme pel grup de treball de Genealogia dins el projecte de Monumenta i que el curs vinent continua i una conferència de cloenda dedicada a la conservació i restauració de fotografies, a càrrec de l’Imma Navarro, restauradora de l’ANC.

Cal destacar, novament, el lliurament dels II Premis de Sant Jordi que comptaren amb una participació de més del 50% respecte l’any anterior. A més, aquesta Diada de “la Societat” 2011 destaca, sens dubte, per la gran afluència (una trentena d’infants, aproximadament) que de manera amena i divertida van poder-se endinsar en les nostres disciplines a través de tallers i jocs. Respecte aquest tema d’activitats per a nens, s’ha de dir que els majors de 10 anys van poder realitzar una visita guiada a les dependències de l’Arxiu Nacional, pensada només per a ells i també uns materials didàctics sobre Heràldica i Vexil·lologia adaptats a ells.

Programa Diada 2011

Premis Literari “Sant Jordi”

Per segona vegada a “la Societat” es va celebrar el II Concurs literari de Sant Jordi, des del qual s’ha pogut constatar novament el gran talent i ganes de dir, d’explicar, de compartir les pròpies idees i creacions que els nostres socis i familiars seus tenen. El concurs, que es fa coincidir amb la Diada de la Societat al juny, cada vegada compta amb més participació i amb un conjunt de relats cada vegada més treballats que reflecteixen els esforços que els socis estan realitzant en vers aquesta entitat.

Novament el jurat va ser format per la professora Araceli Coll, presidenta, Maria dels Àngels Espert, Alexandra Galceran i la nova incorporació d’Avel·lí André, els quals varen tenir la difícil tasca d’escollir els dos guanyadors en cadascuna de les categories que es premien (categoria infantil i adult) a més d’un accèssit en la categoria de majors de 14 anys.

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top