SERVEI DE BIBLIOTECA

La biblioteca de la SCGHSVN, per la seva especialització, està dirigida a un públic universitari, estudiants, investigadors, socis i persones amb un interès concret. Tanmateix és oberta al públic en general sense cap requisit previ, tot i que es recomana sol·licitar cita prèvia per tal de que no hi hagi cap impediment amb el calendari d’activitats que es realitza a les mateixes dependències.

El nostre fons bibliogràfic es composa de monografies, revistes, separates, obres de referència, treballs de recerca (en moltes ocasions realitzats pels nostres socis) i llibres de difusió general, sempre dins el marc d’algun dels nostres àmbits del coneixement: genealogia, heràldica, sigil·lografia, vexil·lologia, nobiliària, llatí, paleografia i diplomàtica.

Tenim acords d’intercanvi de publicacions amb altres societats, institucions, biblioteques i centres de documentació, sempre amb l’objectiu d’oferir als nostres usuaris el fons bibliogràfic més complert.

Informació i orientació bibliogràfica: sol·licitar cita prèvia

L'accés virtual a la Biblioteca està restringit als socis.

Accedeix

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top