Valoracions Diada de la Societat 2017

Coincidint amb la Jornada de portes obertes de l’Arxiu Nacional de Catalunya, “la Societat” va celebrar el 10 de juny, l’endemà del dia internacional dels arxius, la seva “Diada”, dedicada a les diferents tipologies de representacions que al llarg de la història s’han emprat per mostrar les recerques genealògiques. Cal destacar i agrair la inefable col·laboració que han proporcionat els nostres associats, aportant documentació, arbres genealògics de creació pròpia i informació de gran interès.

Programa Diada 2017

Activitats: conferències i premis

Dins dels actes programats per aquesta “Diada” (que van comptar amb una assistència de quasi una cinquantena de persones) es va presentar el llibre “L’últim jardiner, Josep Batlle Gras” a càrrec d’Ernest Ferrer i Batlle i a més es va donar la paraula a la nova entitat germana Agrupació Genealògica de Badalona, perquè alguns dels seus membre poguessin donar-la a conèixer.

Abans de dinar es van lliurar els certificats d’assistència als cursos 2016- 2017 així com els premis als guanyadors del concurs literari de “Sant Jordi” per alumnes d’ESO, celebrat enguany.

Dinar del soci

Aquest any, com a novetat, es va celebrar conjuntament a la “Diada” el Dinar de Soci, que va substituir el tradicional Sopar del Soci. Es va celebrar al caselet de Valldoreix i va ser un bon moment per compartir de manera distesa i fora l’àmbit més acadèmic les nostres passions.

A més, durant el dinar se li va fer lliurament d’un obsequi a la Roser Tey i Freixa (sòcia núm. 114) en agraïment a tots els anys dedicats a “La Societat” i la seva implicació en molts projectes, destacant entre ells Monumenta.

 

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top