Funcionament per inscriure's a les nostres activitats

26 Setembre 2020

Si estàs interessat en participar en alguna de les nostres activitats cal que segueixis els següents passos:

CURSOS DE FORMACIÓ: En el cas de voler-se inscriure en un dels nostres cursos, és molt senzill ! Només cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o contactar amb nosaltres a través del formulari web o trucant al telèfon 93.554.52.50. Caldrà indicar el curs en el que esteu interessats i les vostres dades bàsiques (nom, cognoms, adreça electrònica i/o telèfon de contacte). Des de la secretaria us farem arribar un formulari d'inscripció que caldrà retornar degundament complimentat. Si no es completen totes les dades no es considerarà formalitzada la inscripció al curs. En el cas de que es tracti d'un curs virtual, uns dies abans de començar, rebreu en el vostre correu els enllaços necessaris per accedir a la plataforma de formació.

TROBADES GENEALÒGIQUES: Si el que voleu és participar en alguna de les trobades genealògiques que s'han programat només caldrà accedir al formulari virtual que dies abans es publicarà a la nostra pàgina web i s'enviarà a través de les nostres newsletters. Recordeu que aquesta activitat té un aforament limitat. En el cas de ser acceptada la inscripció, dies abans rebreu un correu amb l'enllaç per accedir a l'espai de trobada.

CONFERÈNCIES: en el cas de que s'hagin de fer virtuals s'informarà amb la màxima antelació que ens sigui possible i es faciliarà, via correu electrònic i pàgina web, un formulari d'inscripció. Abans de començar la conferència rebreu un correu electrònic amb l'enllaç corresponent a la sala virtual de conferències de la Societat, des de la que podreu gaudir de la ponència.

 

Infografia de com inscriure's a les nostres activitats

Tag :

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top