Nova revisió del GDS

08 Juliol 2020

Ja hi ha disponible la nova revisió 8.0.21 del programa GDS, en la que destaca la completa revisió de la funció d'anàlisi de les cadenes de persones que s'ha fet. Per poder-se instal·lar aquesta revisió des de qualsevol versió del GDS només cal accedir a la web www.gdsystem.net i descarregar i instal·lar la revisió 8.0.21.

Pels usuaris de la Versió 8.0 (en qualsevol de les seves revisions) només arrencant el GDS de forma habitual l'actualització es farà de manera gratuïta.

Per als usuaris de versions anteriors a la 8.0 (des de la versió 3.0 a 7.0) cal inciiar el GDS i el progrma indetinficarà la base de dades de versió anterior i la convertirà a la Versió 8.0.21. El Programa sol·licitarà que es registri. El procés de registre es realitza directament des del propi programa i el pagament es realitza amb qualsevol targeta de crèdit o dèbit a través de Paypal, per a més seguretat. El preu per als usuaris de la versió 7.0 és de 49 Euros i per a les versions anteriors, de 88 Euros.

A continuació es recullen el consjunt de modificaicons que es poden trobar en aquesta nova revisió i alguna recomanació per al seu correcte ús:

A) Funció d'Anàlisi de les cadenes d'enllaç de persones. Especialment, es millora la resolució dels bucles de persones, s'afegeix la funció de detecció i disgregació de llistes de germans contenint components de diverses famílies, i la detecció i resolució de persones que, per qualsevol circumstància, hagin quedat excloses de la llista de fills d'un progenitor.

S'afegeixen, així mateix, altres controls que s'assenyalen i es corregeixen segons opció de 'l'usuari.

Ja que es tracta d'una anàlisi integral de les cadenes, és possible que al realitzar per primera vegada l'anàlisi en aquesta revisió 8.0.21, es detectin i corregeixin errors en una fase que aixequin errors amagats en alguna fase anterior de el procés. Per això, és recomanable que, si apareixen errors durant l'anàlisi, es repeteixi el mateix fins a aconseguir que passi el procés sense cap error detectat. Això es refereix als avisos en els quals el programa realitza canvis per tal de corregir-los i no s'aplica a la potencial llista final d'errors que són bàsicament avisos i particularitats, amb els quals l'anàlisi no canvia res, simplement els notifica.

B) En la pantalla de documents multipàgina s'afegeix la possibilitat d'indicar la pàgina a mostrar.

C) Control d'ordre de germans de fins quintigèmins.

D) En el cas de la introducció de persones en què no s'indica el primer cognom, però sí el segon, s'afegeix un interrogant com a indicació de el primer cognom.

E) Millores en la funció d'Importació d'arxius GEDCOM

Tag :

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top