I Premi d'Investigació Ramon Rovira i Tobella

13 Gener 2020

La SCGHSVN publica les bases del I Premi d'Investigació Ramon Rovira i Tobella, en memòria del nostre difunt associat,que va ser president de l'entitat i va fer una immensa tasca de recerca.

L’objectiu d'aquest premi anual és fomentar els treballs de recerca sobre genealogia, heràldica o història de les masies.

Cal que les propostes que es presentin tinguin una extensió mínima de 30 fulls (63.000 caràcters amb espais) i un màxim de 60 (126.000 caràcters amb espais). Els annexos, ja siguin il·lustracions, gràfics, fotografies, mapes, CD, etc., no es comptabilitzaran com a part dels fulls esmentats.

Caldrà trametre els projectes de recerca a la Societat Catalana de Genealogia, Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària en format electrònic a través del seu correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. fins el dia 28 de febrer de 2020.

Us convidem a tots a participar-hi!

 

Descarrega les bases

Associa't amb nosaltres

Gaudeix de descomptes en llibres i cursos. Rep a casa la revista Paratge i consulta els buidatges obtinguts pels nostres seminaris, grups de treball i socis

Top